PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL2hxcS50di9lL1RGTk5kR3N5YW0weE1uZHRTMkpTV1hOWkwxQlJVVDA5IiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Options
  • Option 1

    RO

    NetuTV

    HD

    WATCH ONLINE
backdrop

Door in the Woods

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
2019HD1h 29m4 views

In filmul Door in the Woods online subtitrat lucrurile se complica atunci când o familie dintr-un orasel găsește o ușă abandonată în pădure. Este o simpla ușă, abandonată, sau o poartă către ceva întunecat si nimeni nu vede că se intampla lucruri? Setat într-un ritm fulgerător, Door In The Woods nu are momente de lentoare, nici atunci cand se estompează titlul pe ecran.

Editarea este perfectă, oferind o abordare „fără umplutură” a modului în care fiecare scenă începe și se termină, fără a afecta, in proces, prezentarea personajelor. Acest aspect oferă filmului o margine deasupra oricărui film ce abordează genul supranaturalului, fiind genial modul in care a fost filmat Door In The Woods.
Redd, Evelyn and their son, Kane, find a strange door, bound in padlocked chains, standing upright in the woods. After installing it in their home, strange occurrences lead Evelyn to discover their town’s long history of missing children who were never found. Now, Kane has joined their ranks and Redd and Evelyn must strike a bargain with an evil entity to secure his return.

Genre: Horror

Director: Billy Chase Goforth, Geenah Krisht

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cast:
View MoreView Less
Related Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *