PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL2hxcS50di9lL09XMWtObVZqVHpSelJEbFRTVkZLYkVzemVYTmxVVDA5IiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Options
  • Option 1

    RO

    NetuTV

    HD

    WATCH ONLINE
backdrop

Hell on the Border

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
2019HD1h 46m16 views

Hell on the Border (2019) Online Subtitrat in Romana Acest western clasic plin de actiune, spune adevarata poveste incredibila a lui Bass Reeves, primul maresal de culoare din Vestul Salbatic. Dupa ce a scapat de sclavie dupa Razboiul Civil, el ajunge in Arkansas in cautarea unui loc de munca in justitie. Pentru a demonstra de ce este in stare, el cu ajutorul unui prieten plin de viata va trebui sa-l prinda pe cel mai cautat criminal Bob Dozier (Frank Grillo). In timp ce il urmaresc pe criminal adanc in interiorul natiunii Cherokee, Reeves nu numai ca trebuie sa se fereasca de gloante dar si sa faca fata unei discriminari dure in speranta de a-si castiga steaua – si in final sa ocupe locul ca legenda Wild West.
Hell on the Border (2019) Online Subtitrat – Arkansas, 1875, după ce a împușcat 5 bărbați pentru a salva un judecător și apoi a intrat pe teritoriul indian după un haiduc letal, Bass Reeves devine primul mareșal adjunct negru la vest de Mississippi.
This epic, action-packed Western tells the incredible true story of Bass Reeves, the first black marshal in the Wild West. Having escaped from slavery after the Civil War, he arrives in Arkansas seeking a job with the law. To prove himself, he must hunt down a deadly outlaw with the help of a grizzled journeyman. As he chases the criminal deeper into the Cherokee Nation, Reeves must not only dodge bullets, but severe discrimination in hopes of earning his star–and cement his place as a cowboy legend.

Genre: Adventure, Western

Director: Wes Miller

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cast:
View MoreView Less
Related Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *