PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL2hxcS50di9lL1NtWktaMk5hWVVkSGFVa3pjV2w1ZWpKdU4wRjJaejA5IiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Options
  • Option 1

    RO

    NetuTV

    HD

    WATCH ONLINE
backdrop

Like a Boss

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
2020HD1h 23m15 views

Rose Byrne și Tiffany Haddish sunt protagonistele comediei Like a Boss, în care cele două, prietene de-o viață, au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă își dorește doar bani și o viață de răsfăț. Când firma începe să piardă bani, însă, cele două caută o soluție pentru a ieși din impas. Abia acum prietenia dintre două firi complet opuse va fi pusă la grele încercări…
Rose Byrne și Tiffany Haddish din filmul Like a Boss (2020) online subtitrat sunt protagonistele comediei, în care cele două, prietene de-o viață, au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă își dorește doar bani și o viață de răsfăț. Când firma începe să piardă bani, însă, cele două caută o soluție pentru a ieși din impas. Abia acum prietenia dintre două firi complet opuse va fi pusă la grele încercări.

Like a Boss este exact filmul pe care te-ai aștepta să fie, cel puțin la suprafață. Dar, deși nu există surprize narative în această poveste a unei prietenii pe viață pusă la încercare, putem spune această ca aceasta premisa familiară face ca filmul sa străluceasca. Chimia incredibilă, dialogul și spectacolele realizate de distribuție ajută la vânzarea fiecărei scene și le fac unice.

Two female friends with very different ideals decide to start a beauty company together. One is more practical, while the other wants to earn her fortune and live a lavish lifestyle.

Genre: Comedy

Director: Miguel Arteta

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cast:
View MoreView Less
Related Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *