PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSIvL3d3dy5vay5ydS92aWRlb2VtYmVkLzMzMjUyNjg0ODczMCIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
Options
  • Option 1

    RO

    NetuTV

    HD

    WATCH ONLINE
backdrop

Murder at 1600

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
1997HD1h 47m20 views

Detectivul Harlan Regis este chemat la Casa Alba, dupa ce o tanara femeie a fost gasita moarta chiar acolo. Regis isi da seama ca nu va fi o investigatie obisnuita, mai ales ca cercetarile ii sunt impiedicate de Serviciul Secret.
Un om de serviciu de la Casa Albă din Washington o găseşte într-o toaletă pe Carla Town (Mary Moore), moartă. Detectivul de la divizia de omucideri a Poliţiei Metropolitane, Harlan Regis (Wesley Snipes), al cărui bloc unde locuieşte urmează a fi demolat pentru a se face loc unor parcări, este desemnat să se ocupe de acest caz. La Casa Albă, Regis este prezentat Directorului Serviciului Secret American Nick Spikings (Daniel Benzali), Consilierului de Securitate Naţională Alvin Jordan (Alan Alda) şi agentei Serviciului Secret Nina Chance (Diane Lane).Spikings o desemnează pe Chance, o fostă trăgătoare de elită campioană Olimpică, să îl supravegheze îndeaproape pe Regis. În paralel cu toate aceste lucruri, cei de la Casa Albă trebuie să se descurce şi cu o criză internaţională: Preşedintele american Jack Neil (Ronny Cox) a încercat să rezolve o situaţie în care cetăţeni americani sunt ţinuţi prizonieri în Korea de Nord şi unii oameni – inclusiv câţiva membri din cercul său de apropiaţi, conduşi de Vicepreşedintele Gordon Dylan – sunt de părere că preşedintele nu stăpâneşte situaţia cum ar trebui.

A secretary is found dead in a White House bathroom during an international crisis, and Detective Harlan Regis is in charge of the investigation. Despite resistance from the Secret Service, Regis partners with agent Nina Chance. As political tensions rise, they learn that the crime could be part of an elaborate cover-up. Framed as traitors, the pair, plus Regis’ partner, break into the White House in order to expose the true culprit.

Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller

Director: Dwight H. Little

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cast:
View MoreView Less
Related Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *