Pretul fericirii – Yasak Elma (2018)

Pretul fericirii – Yasak Elma (2018)

Mar. 19, 2018
Your rating: 0
9.5 2 votes

Seasons and episodes

1Season 1 Mar. 19, 2018

Synopsis

„Pretul fericirii” (titlu original: Yasak Elma), va aduce in fata telespectatorilor lupta neobosita pentru a reusi in viata, cu toate zbaterile, capcanele si alegerile dificile si pe care o astfel de incercare le presupune.
Telespectatorii se vor regasi in intriga foarte bine articulata a productiei, ce beneficiaza si de actori foarte carismatici. Din distributia serialului fac parte Talat Bulut (rolul Halit Argun), Sevval Sam (Ender Argun), Eda Ece (Yildiz Yilmaz) si Sevda Erginci (Zeynep Yilmaz).
Yildiz si Zeynep sunt surorile in jurul carora se construieste povestea, doua caractere foarte diferite; daca Yildiz considera ca fericirea consta intr-o casatorie cu un om instarit, ce ar salva-o de la traiul modest, Zeynep e constienta ca trebuie sa reuseasca prin fortele proprii si face totul pentru a-si construi o cariera.
Viata celor doua este data peste cap din momentul in care Ender, o femeie de afaceri de succes, o intalneste pe Yildiz. Din acest punct cheie se nasc intrigile cele mai puternice, competitia pentru castigarea pozitiei sociale, dar si lupta pentru dragostea adevarata. O propunere indecenta va schimba radical viata uneia dintre surori…

Pretul fericirii – Yasak Elma (2018)
Original title Yasak Elma
TMDb Rating 1 1 votes
First air date Mar. 19, 2018
Last air date Jan. 21, 2019
Seasons 2
Episodes 29
Average Duration 120 minutes

Similar titles

Inima schimbătoare – Hercai (2019)
Nu ştie nimeni – Kimse Bilmez (2019)
Fetiţa mea – Kızım (2018)
Dulce razbunare – Tatlı İntikam (2016)
Răzbunare pe tocuri – Ufak Tefek Cinayetler (2017)
Nu-mi lasa mana – Elimi Bırakma (2018)

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website