PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL2hxcS50di9lL2QxbHlSMWN6VmxGc1VuQnRjMjlCSzJWb1JGZE5kejA5IiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Options
  • Option 1

    RO

    NetuTV

    HD

    WATCH ONLINE
backdrop

The Legacy of the Bones

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
2019HD2h 1m12 views

Legado en los huesos (2019) online subtitrat hd in romana – A trecut un an de când Amaia Salazar a rezolvat crimele care au terorizat Valea Baztanului. Gravida și hotărâtă să lase în urmă ceea ce s-a întâmplat în Elizondo, viața inspectorului este din nou modificată de un eveniment neașteptat: sinuciderea mai multor prizonieri care lasă un singur cuvânt scris pe peretele celulelor lor, „Tarttalo”. Pericolele pe care Amaia le-a crezut că s-a lăsat în urmă se întorc cu mai multă forță ca niciodată și inspectorul va trebui să facă față acestui nou caz într-o investigație amețitoare amenințată de prezența propriei sale mame. A doua versiune a „Trilogiei Baztanului”, bazată pe romanele lui Dolores Redondo.
Legado en los huesos (2019) este un film tradus si subtitrat in totalitate si poate fi urmarit online pe unele din cele 2 surse de mai jos.
Inspector Amaia Salazar must return to the Baztan valley in order to solve a series of suicides that seem to follow a similar pattern.

Genre: Crime, Thriller

Director: Fernando González Molina

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cast:
View MoreView Less
Related Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *