PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL2hxcS50di9lL1RHOUtSR040WVhCdVNETXpWbGRITlZaRVpWUTNaejA5IiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
Options
  • Option 1

    RO

    NetuTV

    HD

    WATCH ONLINE
backdrop

The Thing

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...
2011HD1h 43m22 views

Antarctica: un continent extraordinar, de o frumusețe înfricoșătoare. El găzduiește un post izolat de observație și cercetare numit Thule Station. Acolo, o echipă internațională de cercetători face o descoperire senzațională. Dar satisfacția descoperirii se transformă în curând într-o paranoia îngrozitoare în thriller-ul The Thing – Creatura, după ce grupul de cercetători constată că o ființă monstruoasă posedă abilitatea de a se transforma în orice ființă umană, luând exact aceeași înfățișare.Paleontologul Dr. Kate Lloyd, de la Columbia University, a părăsit siguranța laboratorului ei pentru a veni în acest pustiu îndepărtat, care îi va oferi o experiență unică în viață. Alăturându-se echipei norvegiene condusă de Edvard Wolner care dăduse peste o creatură ingropată în zăpadă, Kate – împreună cu colegii ei, exploratorii Dr. Sander Halvorson și Adam – descoperă un organism care pare să fi murit în ere îndepărtate.Atunci când, printr-un simplu experiment, creatura este eliberată din închisoarea sa de gheață, Kate trebuie să lupte, alături de pilotul Carter, și camaradul său, Jameson, pentru a o împiedica să ucidă tot ce-i stă în cale. În această întindere vastă și înfricosătoate, un parazit reușește deodată să ia infățișarea tuturor lucrurilor pe care le atinge… asmuțindu-i astfel pe oameni, unii împotriva altora, pentru ca el să supraviețuiască și să prospere.Filmul Creatura, care se dorește a fi un fel de preludiu la filmul clasic cu același nume, al lui John Carpenter, din 1982, este realizat de MATTHIJS van HEIJNINGEN, care debutează în regie odată cu el. Scenariul thriller-ului este scris de ERIC HEISSERER și se bazează pe povestea clasică de groază intitulată “Who Goes There?” de JOHN W. CAMPBELL JR.MARC ABRAHAM și ERIC NEWMAN au produs filmul sub egida casei lor de filme, Strike Entertainment. Eforturile lor și ale lui van Heijningen au fost susținute de o echipă excelentă, care-i include pe directorul de imagine MICHEL ABRAMOWICZ, scenaristul SEAN HAWORTH, designerul de costume LUIS SEQUEIRA, compozitorul MARCO BELTRAMI și editorii JULIAN CLARKE și PETER BOYLE.J. MILES DALE, DAVID FOSTER, LAWRENCE TURMAN și GABRIELLE NEIMAND sunt producătorii executivi ai filmului.
When paleontologist Kate Lloyd travels to an isolated outpost in Antarctica for the expedition of a lifetime, she joins an international team that unearths a remarkable discovery. Their elation quickly turns to fear as they realize that their experiment has freed a mysterious being from its frozen prison. Paranoia spreads like an epidemic as a creature that can mimic anything it touches will pit human against human as it tries to survive and flourish in this spine-tingling thriller.

Genre: Horror, Mystery, Science Fiction, Thriller

Director: Dug Rotstein, Matthijs van Heijningen Jr., R. Emerson John

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cast:
View MoreView Less
Related Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *